Ga naar de inhoud

La nostra storia

In 2016 zijn wij begonnen met foodtruck PIAZZANI vanuit liefde en passie voor de Italiaanse keuken. Onze liefde voor Italiaans eten willen we graag delen, maar niet traditioneel in een restaurant. Veel leuker vinden wij het om elke keer op een andere plek terecht te komen en nieuwe mensen te ontmoeten.

Toen we in 2022 de coronalockdown achter ons konden laten, hebben we ons kunnen richten en focussen op wat we echt leuk vinden. Het verzorgen van middel grote (40-80 personen) en grote (80+ personen) bruiloften. Samen met ons team verzorgen wij graag alle facetten van de dag.

Onze samenwerking met Villa Sant’Angelo is in de zomer van 2022 tot stand gekomen. De ongekende locatie, gastheerschap en onovertroffen keuken hebben een aanzet gegeven voor onze samenwerking. Uit deze regio halen wij diverse grondstoffen voor de catering welke we ook in Nederland inzetten. .

De samenwerking met Guiseppe en zijn team is uniek te noemen. Uit ervaring kennen wij de verschillen tussen een Nederlandse en Italiaanse bruiloft. Wij kunnen deze vertaalslag maken en zorgen voor een Nederlandse bruiloft in Italie.