Ga naar de inhoud

Esempio*

Alles kan en alles mag. Het is namelijk jullie huwelijk!
Onderstaand is een voorbeeld van hoe een feest bij Villa Sant’Angelo er uit kan zien:

Vrijdag, aankomst alle gasten vanaf 15.00 uur, welkom op het centrale plein.
Borrel met verschillende hapjes rond het zwembad, zwemmen, zonnen, kletsen en genieten van de zon. Tegen 19.30 uur aanvang van het casual diner aan het zwembad. Denk bijvoorbeeld aan een ravioli met citrus, zwaardvis met olijvenkorst en limonchello creme als dessert. We genieten van de zonsondergang en tafelen lekker lang na.

Zaterdag, de gasten die in de Villa blijven slapen hebben ontbijt. De ochtend is vrij in te delen. Ontspan bij het zwembad, of ga naar de zee. We kunnen in de ochtend ook nog een uitstapje organiseren naar bijvoorbeeld een producent van olijfolie of wijnbedrijf.

Ceremonie om 15.00 uur voor de villa.
Receptie en borrel vanaf 16.00 uur, continu en doorlopend geserveerde hapjes.
We gaan onitaliaans vroeg aan tafel maar we hebben dan ook een hoop te doen, om 18.30 uur gaan we aan tafel voor een 5 gangen diner. Stel je lange tafels voor waar iedereen kan zitten. Het zal jullie en jullie gasten aan niets ontbreken. Prachtige ambiance in het buitenrestaurant.
Een staand en activerend dessert vanaf 21.00 uur, de DJ komt er aan want we gaan nog dansen…

Zondag, we slapen wat langer (want het was toch wel heel gezellig gisteravond) en serveren een heerlijk uitgebreid ontbijt. Iedereen kan gebruik maken van het zwembad en genieten van de zon.

We benadrukken nog maar eens dat dit slechts indicatief is. Alles is mogelijk, natuurlijk kunnen wij jullie helpen met de brainstorm over de invulling en opbouw